Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Κέρκυρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Κέρκυρα την Παρασκευή που μας πέρασε .  Από το πρόγραμμα ξεχώρισε η αστρονομική παρουσίαση “Ένα ταξίδι στο σύμπαν” την οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι, φανερώνοντας και τη δίψα των μαθητών να μάθουν περισσότερα να γνωρίσουν τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ανάγκη στην οποία πάει κόντρα το σημερινό σχολείο, το οποίο χρόνο με το χρόνο μεταβάλλεται σε ολοένα και πιο σκληρό εξεταστικό κέντρο , όπως ανέφερε και το μέλος της ΚΝΕ , ο μαθητής Δημήτρης Νικόπουλος στον χαιρετισμό του.
Οι μαθητές έχουν ανάγκη να μάθουν , να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους, να δημιουργήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα. Τα μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα είναι σημαντικό βήμα για την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση. Έτσι και φέτος εντυπωσίασε το live με τους EverWhat, Νίνα Κουρή, Μάριο Καλούδη και Σπύρο Βραχλιωτη. 
Οι προβληματισμοί των μαθητών αποτυπώθηκαν και στην προσπάθεια να εντάξουν αντιπολεμικά τραγούδια στο πρόγραμμα , καθώς και στο ότι οι μικρότεροι μας φίλοι , πριν την έναρξη του προγράμματος, στόλισαν την πλατεία με αντιπολεμικά συνθήματα .
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!