Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Σκριπερού: Ξανά πρωταθλητές Ιονίων βόλεϊ σε αγόρια & κορίτσια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκριπερού ανεβαίνει στην κορυφή του Ιονίου στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Επίσης, τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ  στην Περιφέρεια Ιονίου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και εκείνη των αγοριών  του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκριπερού.

 

Αναλυτικά στα κορίτσια:

Το Σκριπερό στην Α΄φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κέρκυρας. Στη συνέχεια επικράτησε 2-0 σετ επί του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας και προκρίθηκε στον Τελικό της Περιφέρειας.

Στον αγώνα, που έγινε την Τρίτη (21/3/23) στη Ζάκυνθο, η κερκυραϊκή ομάδα επικράτησε 2-0 σετ (10-25, 23-25) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιονίου, ενώ ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι τα κορίτσια του Σκριπερού είχαν κατακτήσει και πέρσι τον Πανιόνιο τίτλο και μάλιστα είχαν φτάσει στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, ενώ από ατυχία δεν έφτασε μέχρι τα τελικά.

Η ομάδα Κοριτσιών: ΓΜΛΤ ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ (Πάκος Βαγγέλης): Τάφα Ανιέζα -Ρίζου Έλενα -Μωραΐτη Αφροδίτη -Βεδουρά Σοφία- Ερμενίδου Σπυριδούλα -Μάρκου Έλλη -Δούρα Μαριαλίνα -Πελάη Σπυριδούλα- Πουλιάση Ιωάννα -Ρεπούλιου Μαρία & Πανίδη Αγάθη. 

Στα αγόρια

Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ  στην Περιφέρεια Ιονίου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και εκείνη των αγοριών  του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκριπερού. Αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα  Κέρκυρας στην Β΄φάση νίκησε στο ΕΑΚΚ 2-1 σετ την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας, ενώ στον τελικό, που διεξήχθη την Τρίτη (21/3/23) στην Κεφαλονιά, επικράτησε 1-2 σετ (25-12, 25-27,7-15) του ΓΕΛ Πάστρας και αναδείχθηκε Πανιόνια πρωταθλήτρια και ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα αγόρια του Σκριπερού και πέρυσι είχαν στεφθεί πρωταθλητές  της Περιφέρειας μας, προχώρησαν στην επόμενη φάση, όπου αποκλείστηκαν δύσκολα στη Λακωνία από το Λύκειο Ξηροκαμπίου. 

Γ.Μ.Λ.Τ. ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ (Κατσαρού Κων/να) Πουλημάς Άγγελος- Βεδουράς Κων/νος- Μαλαχάς Νικόλας -Μουζακίτης Κων/νος -Μάζης Θανάσης- Πουλής Παναγιώτης- Μαρίτσας Σωτήρης -Ρούσσινος Ηλίας- Ζαίμι Τζόρτζι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!