Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Κέρκυρα για φέτος

Το  προπονητικό επιτελείο για τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπου ο ΑΟ Κέρκυρα θα αγωνιστεί στην μεγάλη  τοπική κατηγορία ανακοίνωσε η διοίκηση του ιστορικού σωματείου. 

Συγκεκριμένα, στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Γιάννης Χονδρογιάννης, ενώ σε αυτή του γυμναστή ο Σπύρος Αγάθος.

Από εκεί και πέρα το νέο πρόσωπο του team είναι ο Αλέξης Βιτουλαδίτης. Ο 40χρονος παλαίμαχος -πια- ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα και πλέον ξεκινάει την προπονητική του σταδιοδρομία από την ίδια ομάδα ως βοηθός του κ. Χονδρογιάννη. Υπενθυμίζουμε ότι ο κόουτς Γιάννης Χονδρογιάννης έχει ποινή δέκα αγωνιστικών απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια & τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ποινή είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ, για πειθαρχικό του παράπτωμα στον αγώνα μπαράζ ανόδου από την Α στην Α1 ΕΠΣΚ με αντίπαλο την ΑΕ Φαιάκων.

 Η ανακοίνωση:

Πολύ σημαντικό τμήμα μιας επιτυχημένης ομάδας είναι και το τεχνικό της επιτελείο. Ο Γιάννης Χονδρογιάννης, που θα ειναι ο προπονητής  της ομάδας μας και για την ερχόμενη σαιζόν, έχει επιλέξει δύο πολύ σημαντικούς, άμεσους συνεργάτες στα πρόσωπα των Αλέξη Βιτουλαδίτη και Σπύρου Αγάθου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!