Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Παρθενικό ματς μπάσκετ για τα κορίτσια του Ναυσίθοου Κέρκυρας

Τον πρώτο της αγώνα, έστω και φιλικό,  έδωσε την περασμένη Κυριακή, η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Ναυσίθοου Κέρκυρας.

 Ο κερκυραϊκός αθλητικός όμιλος αρχικά ξεκίνησε να λειτουργεί το τμήμα κολύμβησης και από το 2013 δραστηριοποιήθηκε και το τμήμα μπάσκετ, με έμφαση κυρίως στις Ακαδημίες. Το τμήμα μπάσκετ τα τελευταία χρόνια εκτός από την πόλη, έχει επεκτείνει και την δράση του στην Βόρεια Κέρκυρα, όπου ανέπτυξε και τμήμα κοριτσιών.

Οι μικρές μπασκετμπολίστριες του Ναυσίθοου έγραψαν ιστορία στις σελίδες του σωματείου, αφού την Κυριακή έδωσαν στην Αχαράβη τον πρώτο τους αγώνα αντιμετωπίζοντας τα κορίτσια του ΑΟ Σχερία, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο κερκυραϊκών σωματείων. Φυσικά δεν κρατήθηκε σκορ, γιατί σημασία για τις νεαρές αθλήτριες ήταν να απολαύσουν το παιχνίδι.  Στο γεγονός αναφέρθηκε ο Ναυσίθοος, με σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Iστορικός ο πρώτος φιλικός αγώνας στην Αχαράβη μεταξύ των κοριτσιών του Ναυσίθοου και της Σχερίας. Τα κορίτσια χάρηκαν το παιχνίδι και στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε στις νεροτσουλήθρες στο Σιδάρι. Να σημειώσουμε ότι τα κορίτσια αγωνίστηκαν στις 12 το μεσημέρι μέσα στο λιοπύρι. Μπράβο τους! Τέλος ευχόμαστε να παρθεί άμεσα και η απόφαση χωροθέτησης του κλειστού γυμναστηρίου στη Βόρεια Κέρκυρα. Ιδιοτέλειες και εγωισμοί δεν χωρούν όταν μιλάμε για βασικές υποδομές που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση των παιδιών!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!