Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο ΝΑΟΚ κληρώθηκε στον Γ΄όμιλο Β Εθνικής πόλο

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 πραγματοποίησε στα γραφεία της την κλήρωση του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής υδατοσφαίρισης, στην οποία μετέχει και η Ανδρική ομάδα του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας.

 

Η κερκυραϊκή ομάδα κληρώθηκε στον όμιλο της Πελοποννήσου (Γ΄) μαζί με ΝΟ Ναυπλίου, ΟΕΑΝΑ Βόλου και Επειό Ήλιδας. Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-17-18 Ιουλίου στο κολυμβητήριο «Α.ΠΕΠΑΝΟΣ» Πάτρας. Στην Β΄φάση θα προκριθεί η πρώτη ομάδα του ομίλου.

 

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (Α’ Φάση, 16-18 Ιουλίου)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Αττική): ΝΟ Σύρου, Άρης Νίκαιας, Τρίτων Αμαρουσίου, ΑΟ Πετρούπολης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Ηράκλειο Κρήτης): ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Ρεθύμνου, ΣΚ Ροή, ΟΦΗ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (Πελοπόννησος): ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Ναυπλίου, ΟΕΑΝΑ Βόλου, Επειός Ήλιδας

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (Γιάννενα): ΠΑΣ Φοίβος, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, Πύρρος Ιωαννίνων

Στην Β’ Φάση (17-19 Σεπτεμβρίου), επικεφαλής των νέων 4 Ομίλων που θα προκύψουν με κλήρωση, θα είναι οι 1οι της Α’ Φάσης, ενώ δεν υπάρχει μεταφορά βαθμολογίας.

Στην Τελική Φάση (24-26 Σεπτεμβρίου) προκρίνονται συνολικά 8 ομάδες (οι 2 πρώτες κάθε Ομίλου). Οι 2 πρώτες της τελικής κατάταξης ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!