Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Γ. Δημουλής: Η Ελληνική κωπηλασία χαίρει Παγκόσμιας εκτίμησης

Με τις αποσκευές γεμάτες χρυσά και χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βαρέζε της Ιταλίας η Εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων.

Τρία χρυσά , ένα χάλκινο και τρείς συμμετοχές σε μικρούς τελικούς ήταν τα στοιχεία που έφεραν την Ελλάδα στη κορυφή του πίνακα μεταλλίων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος .Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες τα τέσσερα πληρώματα που κέρδισαν τα μετάλλια,  ο πρόεδρος του ΝΑΟ Κέρκυρας, ο οποίος ήταν εκ των αρχηγών της Αποστολής στο Βαρεζε ως  αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιωργος Δημουλής μίλησε για την παρουσία της Ελληνικής ομάδας στο Βαρέζε, την αίσθηση που έκαναν οι επιτυχίες των γαλανόλευκων κουπιών και το ρόλο της Ομοσπονδίας αλλά και όλων των εμπλεκομένων ώστε να έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Τέλος κάλεσε τους νέους και τις νέες της χώρας μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να γνωρίσουν τα καλά του ναυταθλητισμού, τα καλά της κωπηλασίας.

 Η Ελληνική κωπηλασία Παγκόσμια Δύναμη

Μεταξύ άλλων,  Γιώργος Δημουλής δήλωσε: “Η αποδοχή, που εισέπραξε η ελληνική αποστολή κατά την διάρκεια των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ήταν απίστευτη. Νοιώσαμε υπερήφανοι ως Έλληνες”. Για να σημειώσει: “Στην κατηγορία Κ19 η ελληνική κωπηλασία είναι πρώτη στον κόσμο, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις έχει παγκόσμιες διακρίσεις, με αποκορύφωμα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου. Επιτυχίες, που αποδεικνύουν την συστηματική & αποτελεσματική  δουλειά, που γίνεται. Διοίκηση-Προπονητές-Αθλητές είμαστε μία γροθιά και προσηλωμένοι σε έναν στόχο η ελληνική κωπηλασία να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!