Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Βαρύ φορτίο ο ΟΦΑΜ…ελαφρύτερο η ΑΕΛ

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, όπου οι συμμετέχουσες σε αυτόν κερκυραϊκές ομάδες δίνουν την μάχη παραμονής τους στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο του αυριανού προγράμματος, ο ΟΦΑΜ έχει το δυσκολότερο ρόλο, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δεύτερη της βαθμολογίας του ομίλου Κοζάνη. Η αντίπαλος των Αγιομαθιτών την τελευταία περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σε αντίθεση με την ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου, που τελευταία έχει πάρει την κατιούσα.

Ωστόσο στο κερκυραϊκό στρατόπεδο γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς την σωτηρία περνάει απο την επίτευξη θετικού αποτελέσματος και γι αυτό θα τα δώσουν όλα για να το πάρουν. Την ίδια ώρα, στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης, η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας θα υποδέχεται τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Πάνου Κορομπόκη, τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές βαδίζει αήττητο στο πρωτάθλημα και έχει βάλει πλώρη να περάσει την γραμμή υποβιβασμού, απο την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς. Επομένως η ΑΕΛ δεν προτίθεται να χάσει την ευκαιρία που  παρουσιάζεται αύριο να υπερκεράσει με νίκη το εμπόδιο του Κτηνοτροφικού και να βρεθεί στη ζώνη σωτηρίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 14η αγωνιστική

Κυριακή 6/2/22 (15.00)

ΚΟΖΑΝΗ ΦΣ-ΟΦΑΜ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (13 αγ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  28

ΚΟΖΑΝΗ 25

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 22

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 22

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 20

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘ. 17

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 17

———————————————

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 16

ΟΦΑΜ 15

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 15

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 12

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 8

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!