Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Προεκλογική «τηλεσυγκέντρωση» Φασούλα με κερκυραϊκά σωματεία

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι επί θύραις και ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Φασούλας πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα (25/1/21) προεκλογική «τηλεσυγκέντρωση» με εκπροσώπους των σωματείων μπάσκετ της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση:
Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε «ψηφιακά» χθες μέσω τηλεδιάσκεψης τα Σωματεία από το νησί της Κέρκυρας. Παρουσιάσαμε τις προγραμματικές θέσεις μας και συζητήσαμε επί 2:30 τουλάχιστον ώρες σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, τα θέματα που αφορούν το μπάσκετ σε όλες τους τις διαστάσεις, αθλητικές, διοικητικές, παραγοντικές, αλλά και τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Στην τηλεδιάσκεψη παρέστησαν επίσης τα μέλη της πρωτοβουλίας « ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ» μεταφέροντας το θετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας.
Στόχος όλων μας είναι η ανοικοδόμηση του Ελληνικού μπάσκετ και η επιστροφή του στις λαμπρές και υπερήφανες εποχές με σύγχρονες όμως διοικητικές προοπτικές και ψηφιακές τεχνολογικές καινοτομίες.

Στην τηλεδιάσκεψη ήταν τα παρακάτω σωματεία από την Κέρκυρα :
1) Αθλητικός Όμιλος ΣΧΕΡΙΑ – Νατάσα Κατέχη
2) Γυμναστική Εταιρεία Κέρκυρας – Άκης Νικήτας και Ηλίας Χατζής
3) Γυμναστικός Σύλλογος Κερκυραϊκός – Άγγελος Πουλής
4) Αθλητικός Σύλλογος Ι.Καποδιστριας – Σπύρος Πουλής
5) Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ναυσίθοος – Βασίλης Γρηγορίου και Δήμος Παπαδάτος
6) Αθλητικός Σύλλογος ΠΉΓΑΣΟΣ Νότιας Κέρκυρας – Αντώνης Ασπιώτης
7) Αθλητικός Σύλλογος Ποσειδώνας Παξών – Σωτήρης Σαρκαβάζης

Εκλογές ΕΟΚ
Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι η αναβολή των Αγώνων του Τόκιο αλλά και η κρίση της πανδημίας έφεραν αναβολή και στις εκλογές της ΕΟΚ. Ακόμα οριστική ημερομηνία δεν υπάρχει, όμως μετά την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού τον περασμένο Νοέμβρη, το παράθυρο επεκτάθηκε έως το τέλος Μαρτίου 2021
Η ιδιαιτερότητα των επόμενων εκλογών της ΕΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο 82χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας και έτσι θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο κάθεται από το 2010 (είχε διατελέσει πρόεδρος και από το 1998 έως το 2002). Τη θέση του προέδρου στη νέα εποχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν
η «θρυλική αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας Βαγγέλης Λιόλιος, ο παράγοντας του Χαρίλαου Τρικούπη Άγγελος Παπανικολάου, που φέρεται ως ο εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και πρ.πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Γιάννης Σγουρός.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!