Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Η Παν. Δόση έκανε πρεμιέρα στο Ούντινε της Ιταλίας

Η Παναγιώτα Δόση ξεκίνησε την Τετάρτη (27/1/21) τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας .

Η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα και νυν του «ΓΣ Ελ.Βενιζέλος» Χανίων,  είχε καλύτερη προσπάθεια στα 1,78 μ. στο ύψος και έμεινε στην 10η θέση, αφού στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,82 μέτρα.

Την πρώτη θέση με επίδοση 2μ  κατέλαβε η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ από την Ουκρανία με δεύτερη την Ιταλίδα Αλέσσια Τροστ με άλμα 1,93μ και τρίτη με άλμα 1,86μ την Μαρούσα Σέργιουλ από την Σλοβενία. Η ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 1,74 μ., ενώ πέρασε με την πρώτη και το 1,78 μέτρα, ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,82μ. 

Η Δόση ταξίδεψε χθες   στην Τσεχία, όπου θα παραμείνει για δέκα ημέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει δύο ακόμη αγώνες. Αρχικά θα είναι παρούσα σε αγώνα, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στα περίχωρα της Πράγας, ενώ στις 8 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Κλάντνο.

Η νεαρή θα επιστρέψει στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενόμενης από το Πανελλήνιο κλειστού στίβου, που είναι προγραμματισμένο για Παρασκευή-Σάββατο 12-13 Φεβρουαρίου 2021 στο ΣΕΦ. Υπενθυμίζουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, λόγω των μέτρων που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πάρει μέρος περιορισμένος αριθμός αθλητών-τριων σε κάθε αγώνισμα. Με προτεραιότητα σε εκείνους, που προετοιμάζονται  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ στη συνέχεια ο αριθμός συμμετοχής θα συμπληρωθεί με αθλητές – αθλήτριες, που ανήκουν στις κατηγορίες επίλεκτων αθλητών της Ομοσπονδίας και σε περίπτωση ελεύθερων θέσεων με αθλητές – αθλήτριες σωματείων με τις καλύτερες επιδόσεις.

Η Δόση περιλαμβάνεται στους επίλεκτους αθλητές (στην Δ΄κατηγορία σχεδιασμού ΣΕΓΑΣ) και έχει στόχο το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 8-11/7/21 στο Μπέργκεν Νορβηγίας. Το όριο στο ύψος νέων γυναικών είναι 1,81μ και η 21χρονη αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον πατέρα της Θεόδωρο Δόση  θα διεκδικήσει  άλματα πάνω από το 1,83μ., που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό και γιατί όχι επιδόσεις καλύτερες από το 1,86 μ., που είναι το απόλυτο ρεκόρ της.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!