Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ ΕΘΝΙΚΗ: H Λευκίμμη τις ευκαιρίες – η Ζάκυνθος τη νίκη

Η Ζάκυνθος πέρασε  νικηφόρα από τη Λευκίμμη επικρατώντας 1-2 της τοπικής Αθλητικής Ένωσης για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου Γ΄Εθνικής. Στον αγώνα, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο η Ζάκυνθος πήρε τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

 

Στο Α΄μέρος η  Λευκίμμη είχε  δύο καλές στιγμές. Ενα ακυρωθέν γκολ του Μουζακίτη στο 16΄΄ με τον ποδοσφαριστή της Λευκίμμης να σημειώνεται σε θέση οφσάιντ! Και στο  20′ όταν ο Κωστακιώτης έβγαλε σέντρα ο Μουζακίτης από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Η Ζάκυνθος στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη της στην περιοχή της Λευκίμμης κατάφερε να προηγηθεί με τον Τάσο Κακολύρη ο οποίος με κοντινό σουτ νίκησε τον Παγκράτη όλα αυτά βέβαια μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τσιμέλι! Αυτό το γκολ λίγο πριν το φινάλε του Α΄ μέρους ήταν το σημείο καμπής τους αγώνα.

Στην επανάληψη οι  γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, αλλά πλήρωσαν μία ακόμα άτυχη αμυντική στιγμή. Στο 57΄ η κερκυραϊκή ομάδα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Γαστεράτο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά ο Αγκαράϊ έσωσε τη Ζάκυνθο. Από το 70΄ και μετά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στην περιοχή της Ζακύνθου.

Στο 71΄ ο Γαστεράτος σούταρε αλλά ο Οικονομάκης με ωραία απόκρουση κράτησε το μηδέν! Τρία λεπτά αργότερα η Ζάκυνθος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γουσέτη από τον Νίκιτις. Ο Τσιμέλι από την “άσπρη” βούλα ήταν εύστοχος και έκανε το 0-2 για την ομάδα της Ζακύνθου.

Η ομάδα της Λευκίμμης τα έπαιξε όλα για όλα! Προσπάθησε  να μπει ξανά στο ματς. Στο 78΄ σε σουτ του Γαστεράτου ο Οικονομάκης είπε και πάλι όχι! Στο 85′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Κούλαλη και έβαλαν “φωτιά” στο ματς! Στα τελευταία λεπτά, πίεσαν για την ισοφάριση αλλά οι παίκτες της Ζακύνθου με αυταπάρνηση κατάφεραν και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους πανηγυρίζοντας μια τεράστια νίκη με 2-1!

Οι συνθέσεις

AE ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ:Παγκάτης, Mocovila, Μπλάτζιος (65′ Τσιρλίδης), Κουλάλης, Νίτας (46′ Γαστεράτος), Τσοπανάς (46′ Μπάλος), Μουζακίτης (78′ Μαστοράκης), Βασσάκης, Κωστακιώτης, Νίκιτς, Γρηγοριάδης

ΑΠΣ ZAKΥΝΘΟΣ (Καραμαλίκης Στ.): Oικονομάκης, Ντούκας (46′ Νικολίτσας), Μεντής, Σούρμπης, Γουσέτης (80′ λ.τρ. Στύλλα), Τσιμέλι, Κάρδαρης (70′ Λάμπογλου), Αγκαράϊ, Σάϊμπερτ (11′ λ.τρ. Κακολύρης), Μούστα, Νικολακόπουλος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!