Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αναγέννηση Άρτας συγχαίρει την Κερκυραϊκή διαιτησία

Στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στη Γ΄Εθνική, τρεις αξιωματούχοι διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας διεύθυναν τον αγώνα για τον 3ο όμιλο  ΑΕ Μεσολογγίου- Αναγέννησης Άρτας, που διεξήχθη την Κυριακή 14 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Επρόκειτο για τον διαιτητή Θεοχάρη Μαργαρίτη, που είχε βοηθούς τον Γεράσιμο Μιχαλά και την Στεφανία Σάτκλιφ. Ο αγώνας έληξε 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, η διοίκηση των οποίων έστειλε στην ΕΠΣ Κέρκυρας, συγχαρητήρια επιστολή για την άψογη διαιτησία.

Η επιστολή της Αναγέννησης Άρτας

Το Δ.Σ της Αναγέννησης Άρτας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την άριστη διαιτησία στον αγώνα προβιβασμού για την Γ Εθνική Κατηγορία μεταξύ της ομάδας του Μεσολογγίου και της ομάδας μας και συγκεκριμένα για τον διαιτητή του αγώνα  Κο Μαργαρίτη και τους βοηθούς Μιχαλά και Σατκλιφ  τριών νέων σε ηλικία διαιτητών του Συν. Διαιτητών Κέρκυρας. Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει ανάγκη από καινούργια πρόσωπα, με ευπρέπεια και τη λογική ότι μπαίνουν κάτω από το παιχνίδι και όχι πάνω από αυτό, καθώς μόνο οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Η Αναγέννηση Άρτας ανελλιπώς  έχει την ταυτότητα ομάδας και την εμπειρία και κυρίως το ήθος ώστε να ξέρει να κερδίζει αλλά και να χάνει γιατί οι αγώνες παίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι γεγονός ότι τέτοιες διαιτησίες αφήνουν το αποτύπωμα τους και είναι οδηγός για την πρόοδο τού ποδοσφαίρου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!