Quantcast
ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Καλούδης: “Να παρέμβει Εισαγγελέας για τα περιστατικά “παραλυσίας” και να κάνει ελέγχους ο ΕΟΔΥ”

Την παρέμβαση εισαγγελέα για την αρνητική προβολή της Κέρκυρας η οποία έχει έρθει στο επίκετρνο πανελληνίως για τα φερόμενα περιστατικά παραλυσίας αλλά και τους ελέγχους από τον ΕΟΔΥ, ζητά με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα”  Γιώργος Καλούδης. Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:

“Μέσα σε 10 ημέρες δηλώθηκε 2η πανελλήνιά παραλυσία από το εμβόλιο κατά του Covid 19. Η Κέρκυρα ξανά στο επίκεντρο αρνητικής προβολής. Πρωταγωνιστές και πάλι πρόσωπα που είχαν γίνει πανελλήνιο θέμα στη παραβίαση της σειράς εμβολιασμού. Ο κόσμος τρόμαξε για επικινδυνότητα του εμβολίου. Υπάρχει τραγική απουσία του κράτους . Δεν εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν για καμμία από τις δύο περιπτώσεις. Απαράδεκτο. Υπάρχει κράτος ; Ζητάμε να επέμβει άμεσα ο ΕΟΔΔΥ  να εξετάσει και τις δύο περιπτώσεις της Κέρκυρας και να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!