Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Καλούδης: “Ο κ. Καρύδης φανατικός μνημονιακός & εκπρόσωπος βαθέως κράτους”

 Ο επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα” Γ. Καλούδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

   ” Ο κ. Γιώργος Καρύδης παρουσίασε 10 σημεία προγράμματος τα οποία ήταν πιστή αντιγραφή του προγράμματός μας των 100 ημερών που παρουσιάσαμε προ 3 μηνών.

   Εδώ εφαρμόζεται η ρήση του Πυθαγόρα:

   «Δεν  με νοιάζει εάν μου έκλεψες τις ιδέες, με νοιάζει που δεν πιστεύεις σε αυτές».

  Άλλωστε είτε ως φανατικός μνημονιακός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας του Μπεριάτου 2010-2014 είτε για 5 χρόνια 2014-209 σε ρόλο Δήμαρχου Αχιλλείων  (τυπικά αντιδημάρχου) επί δημαρχίας κ. Νικολούζου ούτε έναν αγροτικό δρόμο δεν καθάρισε και συνυπάιτιος που η Κέρκυρα ήταν γεμάτη λόφους από σκουπίδια) είτε ως αντιπολίτευση επί Υδραίου πάντα αποτυχημένος ήταν. Χωρίς δικό του έργο, συνήθως μόνο με φιλολογικού χαρακτήρα παρεμβάσεις. Χωρίς καθαρές θέσεις, χλωμός πολιτικά και άτολμος. Πάντα υπό τη σκιά της σύζυγου κυρίας Τζούμα, γενικής διευθύντριας του πολιτικού γραφείου Γιώργου Δρύ.

Τι να περιμένει κανείς από τον κ. Καρύδη ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων:

 Ασκούσε μανιώδη αντιπολίτευση στην προεδρία του Γιώργου Καλούδη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας με σκοπό να τον αποτρέψει από την αποκάλυψη του σκανδάλου της εξαφάνισης πάνω από 260 κακουργηματικών δικογραφιών και πάνω από 2.000 πλημμεληματικών δικογραφιών, πολλές από τις οποίες και με μεγάλες οφειλές φόρων προς το κράτος.

 Εργάστηκε  πολύ σκληρά και παντοιοτρόπως για να εγκαταστήσει τον καραδεξιό Γιάννη Κοντό, κομματάρχη του Γκίκα,  ως Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου.  Με όλες τις δυσμενείς συνέπειες  για τον λαό και τη δημοκρατία στη Κέρκυρα…

Ανέλαβε και συνήγορος υπεράσπισης της κ. Τατάκη εναντίον του Γιώργου Καλούδη για δήθεν δυσφήμησή της επειδή αγωνιζόταν για την αποκάλυψη του σκανδάλου!

Ο κ. Καρύδης είναι πολιτική επιλογή της τρόικας των κ.κ. Αλ. Αυλωνίτη, Χ. Μωραΐτη και Θ.Γαλιατσάτου. 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

Επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!