Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καθαρίστηκαν από συνεργεία της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ 2χλμ αγωγών και 60 φρεάτια από Ανεμόμυλο έως Σπηλιά

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και φρεατίων του παραλιακού μετώπου Ανεμόμυλου – Γαριτσας, ο οποίος είχε σταματήσει λόγω καιρικών συνθηκών.

Με την εργολαβία αυτή, για πρώτη φορά, έγινε εστιασμένος και πλήρης καθαρισμός των κεντρικών αγωγών, φρεατίων και αντλιοστασίου , με ειδικά μηχανήματα, από το ύψος της κολώνας Ντούγκλα έως τον Ναυτιίο . Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι ίδιες εργασίες στον Βόρειο αποχετευτικό αγωγό της πόλης, δηλαδή από την Σπηλιά έως την είσοδο του λιμένα της Κέρκυρας. Το συνολικό μήκος των αγωγών που καθαρίστηκαν ξεπερνά τα 2 χλμ. και τα εξήντα φρεάτια. Οι καθαρισμοί αυτοί θα συνεχιστούν και σε αλλά σημεία του δικτύου και περιοχές που υποφέρουν και θα ενταχθούν πλέον στις βασικές εργασίες συντήρησης των δικτύων αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!