Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη του αναβάτη της μηχανής – Έδωσε κατάθεση μέσα απ’ το Νοσοκομείο

Ένα τραγικό συμβάν καταγράφηκε στις 16:30 της Τετάρτης, όταν προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Βιρού, με θύμα έναν 26χρονο οδηγό δίκυκλης μηχανής, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του ιχ αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera, το τροχαίο έγινε επί της Εθν. Οδού Αχιλλείου στην περιοχή του “24ωρου” καταστήματος. Ο οδηγός της δίκυκλης μηχανής κινούταν στη δεξιά λωρίδα με 40 χλμ την ώρα, όπως δήλωσε στην Αστυνομία, η οποία έλαβε την κατάθεση, καθώς νοσηλευόταν ο 26χρονος στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν παρασύρθηκε από το ιχ αυτοκίνητο, εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό, ο οποίος αν και μείωσε ταχύτητα, έκανε ελιγμό και τον προσπέρασε, μετά από παραίνεση του συνοδηγού του, όπως καταθέτει ο 26χρονος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, που έχουν δημοσιεύσει το συμβάν στα social media. Ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε στη μέση του δρόμου σε κατάσταση σοκ και φοβούμενος μην παρασυρθεί από άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επί τόπου έφτασε η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από μάρτυρες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως.

Ο 26χρονος, αν και έλαβε εξιτήριο, έχει χτυπήσει στα χέρια, τα γόνατα και στη μέση, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικός ώστε να μπορεί να εργαστεί. Μάλιστα, αναμένεται να κινηθεί νομικά. 

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν τον οδηγό του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο και τον εγκατέλειψε και προχωράει η προβλεπόμενη, εκ του νόμου, διαδικασία.

 

φωτο αρχέιου

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!