Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Επαφές Αλεξάκη στην EXPO CORFU 2022

Στον εκθεσιακό χώρο της βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, κος Αλέξανδρος Αλεξάκης. Στην αυλαία της έκθεσης στις 21 Μαρτίου, ο κος Αλεξάκης επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα, συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς, ιδιοκτήτες και εκπροσώπους επιχειρήσεων, όχι μόνο της Κέρκυρας αλλά όλων των νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο κος Αλεξάκης αναφέρθηκε στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης, η οποία διεξήχθη έπειτα από την δυστοπία που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, όπου δοκιμάστηκαν σκληρά ο τουριστικός κλάδος, η επειχειρηματική δραστηριότητα και η απασχόληση. Όμως η δυναμική παρουσία των εκθετών απέδειξε ότι ο παραγωγικός ιστός της Περιφέρειας παραμένει συμπαγής, παρά τις αντιξοότητες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες των επιχειρηματιών, παραγωγών και εργαζομένων, οι οποίοι προσπαθούν συντονισμένα για την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών τους, με εργαλεία έρευνας και καινοτομίας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι παρουσίασαν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, πολλά από τα οποία φέρουν διεθνείς διακρίσεις.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τουρισμού και Πολιτισμού.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!