Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Καλούδης: “Το Γαστούρι κομμένο στα δύο και χωρίς νερό από την Υδραίου και τη ΝΔ”

Ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καλούδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κομμένο στα δύο το Γαστούρι. Και χωρίς νερό. Υδραίου άφαντη.

Προεκλογική περιοδεία στο Γαστούρι πραγματοποίησε χθες Δευτέρα απόγευμα ο Γιώργος Καλούδης, υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με τον αυτοδιοικητικό πρώην πρόεδρο Γαστουρίου Αχιλλέα Μώρο επισκέφθηκε τη Κάτω Ρούγα-τον Πλάτανο όπου  ο  δημοτικός δρόμος έχει κατολισθήσει από την εποχή του Μπάλου (Οκτώβρης 2021).Είναι άβατος  και κόβει το χωριό στα δύο. Έχουν απαγορεύσει τη διέλευση οχημάτων. Το Γαστούρι του Αχιλλείου ! ! ! Κομμένο στα δύο ! Ενδεικτικές οι φωτογραφίες !   Και χωρίς νερό !

 Παρά τις υποσχέσεις κυβέρνησης Μητσοτάκη-Γκίκα-Κράτσα και της απερχόμενης Δημάρχου κ. Υδραίου ο δρόμος δεν έχει επισκευασθεί για δύο σχεδόν χρόνια.

 Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν πέρασε προεκλογικά από το Γαστούρι. Κανένας. Μόνον στις λιτανείες και στα πανηγύρια πηγαίνουν για να μην εκφράσει ο λαός τα αιτήματά του!  ! !

Τα ψέμματα των Μητσοτάκηδων στη νυοστή δύναμη !

Από την άλλη πλευρά στη συζήτηση που έκανε ο Γιώργος Καλούδης στο καφενείο στο ερώτημά του πως γίνεται αφού είναι κομμένο στα δύο το Γαστούρι και χωρίς νερό και  ψήφισαν οι Γαστουριώτες με διαφορά πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία  και τον κ. Γκίκα ???? Πως ερμηνεύεται αυτό ;  Ουδείς Γαστουριώτης απάντησε.

 Τότε τόνισε εμφαντικά  ο Γιώργος Καλούδης: Να δύο λόγοι  να μην ξαναψηφίσει κανένας Γαστουριώτης  Νέα Δημοκρατία στις 24 Ιούνη 2023  και να ψηφίσει  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ  ! Αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι: Η  αύξηση στα τρόφιμα που έφθασε στο 120 % μέσα σε ένα χρόνο σύμφωνα με τη τρίμηνη συγκριτική έρευνα του Mega Channel, το ταπεινωτικό συσσίτιο, η μείωση του τουρισμού τον Μάη, η παράδοση της πρώτης κατοικίας στα κοράκια,  το εξοντωτικό για τους μικρούς επαγγελματίες all inclusive που επιδοτεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη,  ο ρυθμός χελώνας των εργασιών αποκατάστασης του 2ου Μουσείου σε εισπράξεις της Ελλάδας-του Αχιλλείου , η μιντιακή μητσοτακική δικτατορία, οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων-Big Brother και άλλοι πολλοί !

Η Κέρκυρα και η Ελλάδα χρειάζονται πολιτική αλλαγή.

 

Θέση μου είναι: Η Κέρκυρα θα παύσει να είναι αποικία. Από τις εισπράξεις του Αχιλλείου ο Δήμος Κερκυραίων δικαιούται ποσοστό 5% από το οποίο 1% θα πηγαίνει στο Γαστούρι, ως αντισταθμιστικό όφελος, όπως συνέβαινε μέχρι το 1978.

 Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε για τη Κέρκυρα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!