Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Σερεμέτης: Αναγκαστικά ένα μέρος της Καθαριότητας σε ιδιώτη

“Ενα μέρος της αποκομιδής θα πρέπει να πάει σε ιδιώτη, από το Μάρτιο δε θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον όγκο της δουλειάς”.
Αυτό τόνισε μεταξύ των άλλων ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Σερεμέτης στην αποψινή συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου Κ. Κέρκυρας.
Μάλιστα σε προσεχή συνεδρίαση του σώματος θα κάνει την σχετική εισήγηση.
” Δε θέλω να με φτύνουν και να νομίζω ότι βρέχει, αν δε τα καταφέρω να πείσω δε θα παραμείνω αντιδήμαρχος”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Οσο για τους προσληφθέντες από την 3Κ τόνισε ότι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της υπηρεσίας. Από την άλλη περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση των απορριμματοφόρων που υπάρχουν στη δύναμη του δήμου. Aπό τα 15 απορριμματοφόρα του δήμου, μόνο 7 είναι σε χρήση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!