Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση – ευχαριστήριο του Παναγιώτη Ποζίδη

Με λογισμό και όνειρο την επόμενη ημέρα! Η μάχη του σταυρού κρίθηκε στην “Επτανησιακή Πρωτοβουλία”!
Αποτελεί μια κορυφαία στιγμή στη ζωή μου η ανεπιφύλακτη στήριξη των φίλων μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία και η εκλογή μου, ως πρώτου σε ψήφους συμβούλου στο συνδυασμό μας. Οι φίλοι μου, που με στήριξαν με κάθε τύπο είναι οι μεγάλοι νικητές της προσωπικού μου αγώνα. Σε αυτούς χρωστώ την εκλογή μου, αυτοί ήταν οι εμψυχωτές, οι εμπνευστές και το στήριγμά μου!
Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από την κατανομή των προσωπικών μου ψήφων ισόρροπα σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Κέρκυρας και των Παξών! Κανένας μηχανισμός, κανένας προστάτης δεν βοήθησε στην εκλογή μου. Μόνο οι φίλοι μου, αυτοί που είχα κι αυτοί που απόκτησα αυτό το διάστημα.
Για αυτό είμαι περήφανος και τους χαρίζω αυτή τη νίκη.
Είμαι ένας από τους τέσσερις εκπροσώπους της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας” στο νέο περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων νήσων των 41 μελών!
Το διάστημα ζωής των 100 ημερών της παράταξής μας προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα στην κοινή προσπάθεια. Μια δύσκολη προσπάθεια, χωρίς μέσα και δυνατότητες. Με διακριτικότητα, εργατικότητα και πάθος!
Γνώρισα ανθρώπους, έκανα κι άλλους φίλους, ζυμώθηκα με τον τρόπο σκέψης των συμπατριωτών μας σε όλα τα νησιά.
Πήγαμε πολύ καλά.
Αυτήν την ώρα το μόνο που κρίνω απαραίτητο είναι να εκφράσω άλλη μια φορά τη δέσμευσή μου ότι θα κάνω προσωπικά ότι μπορώ για όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας. Κυρίως, στην εκπαίδευση, στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής της νέας γενιάς. Στις προκλήσεις της νέας εποχής.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους περισσότερους από 700 φίλους (προσωπικούς και πολιτικούς) που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Συνεχίζουμε με λογισμό και όνειρο!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!