Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Σπ. Παγκράτη για την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ

Η φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

 

Η νεοδεξιά Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί με τον πιο αδίστακτο τρόπο τις αντιλαϊκές, αυταρχικές πολιτικές επιλογές της και αρνείται πεισματικά να πάρει μέτρα προστασίας της κοινωνίας.

Λειτουργεί με οδηγό το ψέμα, την προπαγάνδα, την τρομοκράτηση ή την αστυνομική βία.  Διώκει δικαστικούς και δημοσιογράφους, ευτελίζει τους θεσμούς, κουκουλώνει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο.

Όμως οι κολλητοί τους, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τα Golden Boys, πλουτίζουν ανενόχλητοι στις πλάτες μας.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τα αδιέξοδα. Η ακρίβεια σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι οικογένειες, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι άνεργοι δεν ξέρουμε πώς να πληρώσουμε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, πώς να αγοράσουμε βασικά αγαθά από το super market… πώς να ανταποκριθούμε στις βασικές καθημερινές μας υποχρεώσεις…

Σε όλα τα μέτωπα, Υγεία, Παιδεία, Εργασία, Δικαιώματα, χάνουμε τα βασικά, κατακτήσεις δεκαετιών…

Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει άμεσα, για τη χώρα μας, για να σταθεί όρθια η κοινωνία.

Το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εθνικές εκλογές αποτελεί μονόδρομο και αναγκαιότητα.

Όμως απαιτείται κοινωνική αντίδραση που θα προκαλέσει πολιτική ανατροπή! Απαιτείται η ενεργή συμμετοχή όλων των δημοκρατικών-προοδευτικών πολιτών σε συλλογικές πολιτικές διεργασίες, η συνεργασία όλων των προοδευτικών-δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας.  

Η συμμετοχής μας στις εκλογές της Κυριακής είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να στείλουμε το μήνυμα, για να διαμορφωθεί μια νέα, ισχυρή πλειοψηφία που θα ανατρέψει την σημερινή ζοφερή κατάσταση.

Την Κυριακή 15 Μαΐου, με ανοιχτές διαδικασίες, στη βάση των αρχών και των αξιών της αριστεράς, της μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μεγαλώνει. Μαζί με κάθε δημοκρατικό πολίτη διαμορφώνουμε τις συνθήκες για μια προοδευτική, φιλολαϊκή Διακυβέρνηση, σε όλα τα επίπεδα. Για μια νέα κοινωνική πλειοψηφία!

Αυτή ακριβώς την αναγκαιότητα στοχεύει να υπηρετήσει και η δικιά μου συμμετοχή, ως υποψήφιο μέλος της Κ.Ε., παραμένοντας αφοσιωμένος στο στόχο για τη μέγιστη δυνατή Κοινωνική Διεύρυνση, Για συμπόρευση και Συνεργασία με όλες τις δημιουργικές και προοδευτικές δυνάμεις, για το κοινό καλό.

Με αυτή την πεποίθηση, καλώ τους συμπολίτες μας σε συστράτευση στον κοινό αγώνα, για ένα καλύτερο μέλλον, με αισιοδοξία, με ίσες ευκαιρίες για όλους, με διαφάνεια, με σεβασμό στη Δημοκρατία, με βαθειά πίστη στο δικαίωμα για μια ζωή με αξιοπρέπεια και όνειρα.

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να  κάνουμε την ανατροπή, να επιτύχουμε την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία. Και θα το καταφέρουμε!

Σπύρος Θ. Παγκράτης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!