Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ορθή επανάληψη του τίτλου για Ερημίτη ζητά ο Γ. Καλούδης

Επιστολή του Γ. Καλούδη προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων και Διαποντίων Δ. Μεταλληνό αποστέλλει ο Γ. Καλούδης για το θέμα του «Ερημίτη».

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων,

Το θέμα του Ερημίτη ενεγράφη στην ημερήσια διάταξη για να συζητηθεί μετά από πρότασή μας και μετά από ψηφοφορία στην οποία εσείς και η παράταξή σας (κας Υδραίου) μειοψηφήσατε.

Δεν έχετε το δικαίωμα να χαρακτηρίσετε ως επένδυση στον Ερημίτη τον βιασμό του περιβάλλοντος και την κακοποίηση της Κέρκυρας στο σημείο αυτό.

Σας καλούμε λοιπόν, να στείλετε άμεσα ορθή επανάληψη στην οποία να αναγράφεται ορθά το 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης δηλ. «συζήτηση για την προστασία του Ερημίτη ως απείρου κάλους τοπίο».»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!