Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βορρά: Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλιακού

Έπεσαν οι υπογραφές για τη σύμβαση που αφορά στις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλιακού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , στον οποίο λόγω φθοράς και παλαιότητας απαιτείται να γίνουν παρεμβάσεις. Όπως τονίζεται από τον δήμο, ο αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 200.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Η ανακοίνωση

Το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλιακού, χρηματοδοτείται από την ΠΙΝ μέσα από το πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε και υλοποιεί με προγραμματική σύμβαση. Συνεχίζεται η ίδια διαδικασία «ξεπαγώματος» για παρεμβάσεις στο γήπεδο Νυμφών ενώ υπάρχουν δεσμεύσεις για τα γήπεδα Καρουσάδων, Αυλιωτών και Κασσωπαίων, οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν, καθώς επίσης και οι χρηματοδοτήσεις για τα γήπεδα στίβου. Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή της θητείας της, η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας καταβάλλει προσπάθειες με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, να «βγουν από την κατάψυξη» έργα αλλά και να μη χαθεί κανένα.

Σημειώνεται πως προσπάθειες ξεκίνησαν από την προηγούμενη περιφερειακή και δημοτική αρχή αλλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι άλλο τα σχέδια κι άλλο οι πράξεις. Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, ευχαριστεί την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για τις συνεχείς προσπάθειες στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού , τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Τεχνικών Έργων Μανώλη Ορφανουδάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Γιάννη Αρμενιάκο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΙΝ. Συνεχίζουμε τις άοκνες προσπάθειες και στο Αθλητισμό.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «ΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ -ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ» …ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!