Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Σε ετοιμότητα ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και αυξημένη κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την επερχόμενη κακοκαιρία με την ονομασία «ΛΕΑΝΔΡΟΣ» που σαρώνει τη χώρα, τα χαρακτηριστικά της οποίας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία είναι η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας , έντονες βροχοπτώσεις, δυνατός αέρας και στις ορεινές περιοχές χιόνια και παγετός.
Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε αλάτι ( σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) και με το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών να ευρίσκεται σε αυξημένη κατάσταση ετοιμότητας για να παρέμβει όπου οι συνθήκες το απαιτήσουν.
Επικεφαλής του γενικού συντονισμού είναι οι Αντιδήμαρχοι Κουτσούρης Χαρίτων και Θεοφάνης Σκέμπρης συνεπικουρούμενοι από τον προϊστάμενο Πολιτικής προστασίας Γιώργο Μαυρόπουλο.

 

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!