Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Ας βάλουμε στη ζωή μας το ποδήλατο!

Επιτυχής ήταν οι δράσεις που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  στο πλαίσιο της  «Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου».

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα με ποδηλατάδα από την Πλατεία την παραλιακή  Γαρίτσας και κατάληξη το Mon Repos  όπου οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία  η οποία περιλάμβανε πρόγραμμα περιήγησης, από επαγγελματίες του είδους, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης.

Οι σημερινές  εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, και έγιναν σε συνεργασία με τους φίλους του ποδηλάτου, τους ποδηλατικούς συλλόγους,  καθώς και την Ένωση  Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας. Οι δράσεις, που υλοποιήθηκαν  με την υποστήριξη του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας και του Τμήματος Κυκλοφορίας του Δήμου, στοχεύουν στην ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου ως μέσο βιώσιμης κινητικότητας και στην ανάπτυξη της  κουλτούρας για την ποδηλασία!

*φωτο Σταμάτης Καταπόδης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!