Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο γήπεδο Καστελλάνων Μέσης

Με εξωραϊσμό του γηπέδου Καστελάνων Μέσης συνεχίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Τόσο ο χώρος του γηπέδου όσο και ο περιβάλλων, δέχθηκαν εκτεταμένο εξωραϊσμό κάνοντας το γήπεδο προσβάσιμο και ικανό προς χρήση. Ειδικότερα, έγινε καθαρισμός του γηπέδου τόσο στον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο καθώς και παρεμβάσεις στις εξέδρες με καθαρισμό και αποκατάσταση των σπασμένων καθισμάτων. Στο σχεδιασμό περιλαμβάνεται επίσης η ανακατασκευή των αποδυτηρίων. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας Σπ. Μωραίτης, στόχος είναι τα γήπεδα να αποκτήσουν την αξιοπρεπή εικόνα που τους αρμόζει και να αποτελέσουν ασφαλείς χώρους άθλησης  της νεολαίας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλους γηπεδικούς χώρους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!