Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ – Κέρκυρας – Οι δηλώσεις του Ν. Μπίστη: Και μπορούμε και ξέρουμε! (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,  Νίκος Μπίστης, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της χθεσινοβραδινής πολιτικής εκδήλωσης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο. 

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ξέρει και μπορεί να κυβερνήσει ενώ έχει σταθερή πολιτική πρόταση τα τελευταία τρία χρόνια. Επισήμανε πως ως κόμμα, δεν θέλει τις δεύτερες εκλογές αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής 21/05. Παράλληλα, ανέφερε “Με ηρεμία τους περιμένουμε τη Δευτέρα, τους δυνητικούς μας συμμάχους, τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ. Περιμένουμε να κάνουν το επόμενο βήμα και να βρεθούν με τα δυο πόδια στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη. Η διαχωριστική γραμμή Δεξιάς και Αριστεράς είναι αδιπαπραγμάτευτη. Τη  Δευτέρα, θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με το ποσοστό  που θα συγκεντρώσουμε. Είναι απολύτως εφικτό. Οι μετρήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας θα διαψευστούν όπως έγινε σε Κύπρο, Τουρκία κλπ. Ο κόσμος ξέρει. Είμαστε  εξαιρετικά αισιόδοξοι. Θέλω να σας πω να πάτε στην κάλπη. Μην ακούτε τη παραφιλολογία για δεύτερες εκλογές. Δε θέλουμε εμείς να γίνουν αλλά για να μην γίνουν πρέπει να είμαστε πρώτοι”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!