Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Δήμος Κ. Κέρκυρας: 17 καινούρια οχήματα (και) στην Καθαριότητα – Υδραίου: “Κερδίσαμε το στοίχημα” (φωτο – video)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη ήταν σύσσωμη η δημοτική αρχή κατά την σημερινή παρουσίαση του νέου στόλου οχημάτων της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου, που προμηθεύτηκε ο Κεντρικός Δήμος μέσω της διαδικασίας του «LEASING» και ο οποίος θα συμπεριληφθεί στο δυναμικό του Δήμου. Σκοπός της προμήθειας των 17 συνολικά νέων οχημάτων – εργαλείων θα βελτιώσει, όπως είπε, τόσο την αποκομιδή των σύμμεικτων  όσο και  ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, αλλά και των ογκωδών αντικειμένων, στο επόμενο διάστημα.

19 νέα οχήματα, τελευταίας τεχνολογίας με ελάχιστη κατανάλωση ρύπων, πολλά εξ αυτών στα χρώματα της Κέρκυρας(πορφυρό), παρουσιάστηκαν το πρωί της Τρίτης  έμπροσθεν του ΒΙΟΚΑ Κέρκυρας.

Γ. Σερεμέτης: Παρουσιάζουμε σήμερα την υλοποίηση της προεκλογικής μας πρότασης

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Σερεμέτης έκανε λόγο για υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης Υδραίου για τον καθαρισμό του Δήμου, με την αγορά του στόλου μέσω leasing. Ευχαρίστησε τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, όσο και το νομικό τμήμα, για την καθοριστική του συμβολή στην όλη διαδικασία. 17 αμάξια της καθαριότητας, ένα όχημα που προσέφερε δωρεάν η εταιρεία Καούσης καθώς και ένα σάραθρον από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”

 

Μ. Υδραίου: Ημέρα δικαίωσης η σημερινή – Ξεβρωμίσαμε την Κέρκυρα και συνεχίζουμε

«Με σκοπό να βελτιώσουμε λάθη, ολιγωρίες, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, σήμερα αποδεικνύεται πως όπως δεσμευτήκαμε και προεκλογικά, ότι θα καθαρίσουμε την Κέρκυρα ή για να το πω λαϊκά, να ξεβρωμίσουμε την Κέρκυρα, το κάναμε και δικαιωνόμαστε.

Σκοπός μας είναι να εντάξουμε και την ανακύκλωση- με στόλο και μέσα – αλλά και το δυσκολότερο, θα παλέψουμε να αλλάξουμε την κουλτούρα, την αγωγή και τη συμπεριφορά των συνδημοτών μας. Η διαδικασία της καθαριότητας και της ανακύκλωσης είναι συμμετοχική. Και τα τελειότερα μέσα να έχουμε, αν δεν ανταποκριθεί ο δημότης, ο επαγγελματίας, όλοι μας, δε θα μπορεί να υπάρξει το αποτέλεσμα που πρέπει.

Η διαδικασία αυτή έχει γίνει σε τέσσερις δήμους συνολικά στην Ελλάδα και φαινόταν αρχικά τρελό που τολμήσαμε να ξεκινήσουμε και να την ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Πολεμηθήκαμε  γι αυτήν την επιλογή με προσφυγές κλπ. Όλοι όσοι μας πολέμησαν πήραν τις απαντήσεις τους. Δικαιωθήκαμε, βγήκε το Leasing και μάλιστα σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη το στόλο αλλά και σε συνθήκες με ανατίμηση κόστους και ενεργειακή κρίση».

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!