Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε Καβαλλούρι και Παλαιοκαστρίτσα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πανδή

Η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Νικολέττα Πανδή, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 21/04/2023 η Ν. Πανδή επισκέφθηκε το χωριό Καβαλλούρι και συμμετείχε στην λιτανεία τη εορτής Ζωοδόχου Πηγής, μαζί με πλήθος πιστών. Το Σάββατο 22/04/2023 παρευρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Αλύπας, η οποία διοργανώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής και αφορούσε το παράνομο χαράτσι (τέλος), που επέβαλλε η ιδιωτική εταιρεία που το έχει εκμισθώσει για τα επόμενα 17 έτη. Στην ομιλία της η υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ., τόνισε την αντίθεση της στην ιδιωτικοποίηση του λ. της Αλύπας καθώς και υπόλοιπων υποδομών του δημοσίου, ενώ με σαφήνεια δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων επαγγελματιών, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.     

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!