Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δακρυσμένη η Nia Vardalos ευχαριστεί την Κέρκυρα και την Ελλάδα! Ολοκλήρωση γυρισμάτων (pics)

Έναν μήνα διήρκησαν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα, της πολυαναμενόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”, τα οποία και ολοκληρώθηκαν. Η Nią Vardalos, η οποία μέσω του λογαριασμού της στα social media ενημέρωνε το κοινό για τις υπέρχοες στιγμές που πέρασαν στο νησί πίσω από τις κάμερες, με δάκρυα στα μάτια, όπως γράφει, αποχαιρετά αυτό το ταξίδι και τους νέους φίλους που έκανε σε Βαρυπατάδες, Κέρκυρα και Ελλάδα. Συγκεκριμένα έγραψε: Είμαι κατακλυσμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα και τώρα καυτά δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε crew, cast, παραγωγούς, στούντιο, χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαρυπατάδες, στην Κέρκυρα και στην Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιτρούς που ζούμε, τη μαγεία που συμβαίνει”.

Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός του «My Big Fat Greek Wedding», Νία Βαρντάλος επέστρεψε για τρίτη φορά ως Τούλα Πορτοκάλος, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Η πρώτη ταινία, My Big Fat Greek Wedding, κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική.

Το σίκουελ, My Big Fat Greek Wedding 2, κυκλοφόρησε το 2016 και περιλάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

Τα γυρίσματα του τρίτου σίκουελ θα έγιναν σε Αθήνα και Κέρκυρα.

H Nία Βαρντάλος είχε επιβεβαιώσει ότι είχε ολοκληρωθεί το σενάριο της σειράς σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις και όπως έγραψε η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας, ο οποίος έχει πεθάνει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!