Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΔΑΜΟΚΛΗΣ/ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Ελ. Καββάδα & Κατ. Προβατά ”έκλεισαν”το 2023 εξαιρετικά

Το 2023 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο κερκυραίες αθλήτριες ξιφασκίας του Δαμοκλή, Ελεονώρα Καββάδα και Κατερίνα Προβατά. Συγκεκριμένα οι δύο τους, τον Δεκέμβριο, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως Ανδρών/Γυναικών, με την Ελεονώρα Καββάδα, μετά από εξαιρετική αγωνιστική παρουσία να φτάνει στα πρόθυρα της οκτάδας & τελικά να καταλαμβάνει τη 12η θέση ανάμεσα σε 39 αθλήτριες. Στο ίδιο αγώνισμα, η Κατερίνα Προβατά έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην απαιτητική κατηγορία Γυναικών και μάλιστα πέτυχε δύο νίκες στον Α΄γύρο, ωστόσο “λύγισε” στα νοκ άουτ, τερματίζοντας 27η.

Ικανοποίηση στον Δαμοκλή

Για τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών του, στο αγωνιστικό φινάλε της περασμένης χρονιάς, αναφέρεται η σημερινή ανακοίνωση του Δαμοκλή:

“Με μια ακόμα εξαιρετική διάκριση για την Ελεονώρα Καββάδα & καλή παρουσία της Κατερίνας Προβατά, ολοκληρώθηκε για το 2023 η συμμετοχή του Δαμοκλή στο Πανελλήνιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 17/12. Ο Δαμοκλής εκπροσωπήθηκε επάξια από τις δύο αθλητριες, πολύ μικρότερες από την απαιτητική κατηγορία που αγωνίστηκαν (Ανδρών-Γυναικών).  Η Ελεονώρα Καββαδα ήταν “άπιαστη”  στις pools (4 νίκες) , έφτασε και πάλι λίγο πριν την εισοδο της, στην οκτάδα καταλαμβάνοντας την 12η θέση ανάμεσα σε 39 αθλήτριες, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική αξία της.

Η Κατερίνα Προβατά συμμετεχοντας για πρώτη φορά σε αυτη την κατηγορία , με καλή εμφάνιση στις pools (2 νίκες) , ηττήθηκε στο πρώτο νοκ ουτ καταλαμβάνοντας την 27ηθέση. Πολλά Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στον προπονητή τους Στάθη Γεροσίδερη που βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδια μας, ωθώντας τα να τολμούν και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!