Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με motocross σε τέσσερις πίστες. Εκκίνηση 21 Ιανουαρίου από Κέρκυρα

 

Τέσσερα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού: Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων(ΜΑΣΤ)- Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας (ΑΛΜΚ)-Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας (ΛΕΜΣ) & Η Λέσχη Αρτινών Μοτοσυκλετιστών ανέλαβαν κοινή πρωτοβουλία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικα πίτα με Motocross στις τέσσερις πίστες των περιοχών τους. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 από την Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζοντας  το νέο έτος τα αθλητικά σωματεία Μ.Α.Σ.Τρικάλων – Α.Λ.Μ.Κέρκυρας – ΛΕ.Μ.Σπερχειάδας και Λ.Α.ΜΟΤ. Άρτας σας προσκαλούν στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις motocross για εθιμοτυπική κοπή πίτας με ανοιχτές προπονήσεις για τους αναβάτες!!

Ημερομηνίες
21/1 Κέρκυρα
11/2 Άρτα
25/2 Τρίκαλα
10/3 Σπερχειάδα

Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!