Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μπρίτζ: Επιτυχίες του ΚΟΑΜ στα Γιάννενα

Στο φεστιβάλ των εικοσάχρονων γενεθλίων του σωματείου “Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων” (ΑΜΙ) συμμετείχε ο Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (ΚΟΑΜ). Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του ΑΜΙ, πραγματοποιήθηκε τετραήμερο τουρνουά μπριτζ από 16-19 Νοεμβρίου. Σε αυτό οι αθλητές του ΚΟΑΜ είχαν επιτυχίες. 

O KOAM αναφέρει σχετικά στην επίσημη σελίδα του:

Κερκυραϊκές επιτυχίες εν Ιωαννίνοις

Σε ένα από τα πιο μεγάλα τουρνουά που έχουν γίνει στην Ελλάδα, είχαμε εξαιρετικές παρουσίες από τους αθλητές του ΚΟΑΜ. Το τετραήμερο από 16 ως 19 Νοεμβρίου, διεξήχθη στα Ιωάννινα το επετειακό Φεστιβάλ για τα 20 χρόνια του ΑΜΙ. Στον αγώνα ομάδων, με 42 ομάδες να συμμετέχουν, ο αθλητής μας Τόκλης Αλαμάνος ήταν μέλος της κατά τα άλλα Γιαννιώτικης ομάδας που κατέλαβε την 1η θέση. Ομάδα αποτελούμενη από τους Κώστα Κωνστάντη, Ιωάννη Κόντη, Ισμήνη Τόλη και Σταμάτη Δόικα, κατέλαβαν την 15η θέση ενώ η Χριστίνα Βρανίκα συμμετείχε σε Αθηναϊκή ομάδα που κατέλαβε την 24η θέση.

Στον αγώνα ζευγών 1-6, οι Μάρα Πεβεράτου και Κάτια Βουκελάτου κατέλαβαν την 6η θέση, οι Φωτεινή Ηλία και ο Ευριπίδης Παναγιωτίδης την 14η και οι Ναζλή Μιχαλά και Έρη Βασιλάκη την 30η θέση ανάμεσα σε 43 ζευγάρια.

Στον αγώνα ζευγών 1-9, οι Ισμήνη Τόλη και Ιωάννης Κόντης κατέλαβαν την 1η θέση ενώ οι Κώστας Κωνστάντης και Σταμάτης Δόικας την 12η θέση ανάμεσα σε 28 ζευγάρια.

Στον αγώνα ζευγών Όπεν, στον οποίο συμμετείχαν 67  ζεύγη, οι Δημήτρης Άνθης και Σπύρος Βούλγαρης κατέλαβαν την 3η θέση, κερδίζοντας μάλιστα τις 2 από τις 3 ημερίδες, ο Τόκλης Αλαμάνος με την αθλήτρια του ΑΜΙ Αγγελική Μαγκλάρα την 20η θέση, οι Χριστίνα Βρανίκα και Πίτσα Παπαγεωργίου την 22η θέση και οι Αλέξια Μακρή και Θεόφιλος Παναγιωτόπουλος την 43η θέση. Όλοι πέρασαν υπέροχα από ότι μας είπαν! Συγχαρητήρια σε όλους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!