Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: Οι 11οι Αγώνες Δρόμου «Φιλίας και Αγάπης»

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ,  με την Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του Corfu Mountain Trail  διοργανώνει  την Κυριακ’η 28 Νοεμβρίου στο χώρο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας (Πάρκο) για 11η φορά τους Αγώνες  ΄΄ΦΙΛΙΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ΄΄ που έχουν καθιερωθεί για την επέτειο της  κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. με Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο  το 1980  και για τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών-ιων Στίβου της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια.

Ο σπουδαίος κερκυραίος αθλητής Αρσ. Τσιμίνος

 Οι Αγώνες των Σχολείων θα διεξαχθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ που χάθηκε πρόωρα από κοντά μας.

Τα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στη μνήμη του πρώην  Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ που συνέβαλε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες των Κερκυραίων αθλητών-ιων Στίβου τα τελευταία χρόνια.

O αείμνηστος Β. Σεβαστής

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : 1000μ.  Κοριτσιών – Αγοριών   Ε΄ και ΣΤ ΄ Τάξης

                                2000μ.  Κοριτσιών Γυμνασίων

                                3000μ. Αγοριών  Γυμνασίων 

                                5000μ.  Γυναικών – Ανδρών  ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

 

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σύμφωνα με το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , που θα αναφέρεται στην αναλυτική προκήρυξη των αγώνων που θα ακολουθήσει.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!