Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχίες του ΝΑΟΚ στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

Με την διεξαγωγή των μικρών και μεγάλων τελικών ολοκληρώθηκε σήμερα η Β΄φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στον όρμο Γουβιών Κέρκυρας. Διοργανωτής των αγώνων,  ο ΝΑΟ Κέρκυρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας  τον Δήμο της Κεντρικής Κέρκυρας και  υπο την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες ήταν  αφιερωμένοι στον αδικοχαμένο πρωταθλητή κωπηλασίας του ΝΑΟΚ Διονύση Νικολούζο, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2010 κατά την διάρκεια της προπόνησής του στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Στους αγώνες συμμετείχαν 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2008 έως 2010, από 20 σωματεία που συνέθεσαν τα  114 πληρώματα, που αγωνίστηκαν. Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου με δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλια κατέκτησε την πρώτη θέση. Δεύτερος με δύο χρυσά και δύο χάλκινα ήταν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης, τρίτος με δύο χρυσά και ένα χάλκινο ο ΝΟ Ιωαννίνων. Στην  τέταρτη θέση με ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο κατετάγη ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγ/τσας, ενώ πέμπτος με ένα χρυσό και ένα ασημένιο ήταν ο ΝΑΟ Κέρκυρας. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας και φυσικά ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΝΑΟΚ Γιώργος Δημουλής.

 

Συγχαρητήρια της ΕΚΟΦΝΣ προς τον ΝΑΟΚ

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων εξέδωσε ανακοίνωση με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, η οποία καταλήγει ως εξής: “Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΝΑΟΚ και τους τοπικούς φορείς που μαζί με την πολύτιμη συνεισφορά της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είχαν διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν κούρσες υψηλού επιπέδου”.

 Απολογισμός  για τον ΝΑΟΚ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΣΚΙΦ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΖΕΡΒΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (γεν 2008)

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΠΟΥΖΗ ΕΛΠΙΔΑ-ΕΛΕΝΗ (γεν 2009)-ΤΡΥΦΩΝΑ ΙΟΥΛΙΑ

(γεν 2008)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

ΣΚΙΦ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (γεν 2009) 6η θέση

ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (γεν 2010) 7η θέση

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΣΚΙΦ ΑΡΧΑΡΙΩΝ  ΠΑΙΔΩΝ   ΓΚΕΡΕΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (γεν 2008) 5η θέση στους επαναληπτικούς χωρίς πρόκριση στους ημιτελικούς

ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΓΚΙΟΚΑ  ΑΓΓΕΛΟΣ  5η θέση στον επαναληπτικό με πρόκριση στον τελικό

ΣΚΙΦ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ (γεν 2008) στην κούρσα του επαναληπτικού το σκάφος ανατράπηκε και δεν τερμάτισε

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!