Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας σε “τριφυλλοφόρο” τουρνουά

Τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου Κέρκυρας του Παναθηναϊκού την Μεγάλη Εβδομάδα (Μ. Δευτέρα-Μ. Τρίτη & Μ. Τετάρτη) θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για το 2ο τουρνουά αξιολόγησης της σεζόν.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα. Ως γνωστό στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα το Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλη είναι η έδρα της 5ης Περιφέρειας του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης.
Στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης θα πάρουν μέρος οι Μικτές Περιφερειακές ομάδες ( Κ8-Κ9-Κ10-Κ11-Κ12-Κ13-Κ14-Κ16) του “Πράσινου” Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου απο την Βόρεια Ελλάδα (Κέρκυρα, Γιάννενα, Πτολεμαΐδα, Αλεξανδρούπολη, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα και άλλες πόλεις). Μετά το τουρνουά θα προκύψει η επιλογή των μικρών ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν τις Πανελλαδικές Μικτές ομάδες των σχολών ανά ηλικιακή κατηγορία του Παναθηναϊκού, που θα πάρουν μέρος σε τουρνουά του εξωτερικού (πιθανότατα Ιταλία), όπου θα γίνει και η τελική αξιολόγηση.
Μετά απο όλες αυτές τις διαδικασίες θα γίνει και η επιλογή των ταλέντων, που θα συγκροτήσουν τις επίσημες ηλικιακές ομάδες του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!