Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Ο Ισίδωρος Κεφαλληνός με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Νέων

Ο πυγμάχος του ΠΑΟ Κέρκυρας Ισίδωρος Κεφαλληνός συμπεριλαμβάνεται στην Εθνική ομάδα πυγμαχίας Νέων/Νεωνίδων, η οποία θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σόφια Βουλγαρίας.

Στους αγώνες, οι οποίοι ξεκινούν σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι απο 400 πυγμάχοι απο 39 χώρες. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επτά αθλητές και μία αθλήτρια, τους οποίους συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Κοκόλης Βασίλης.

Ο κερκυραίος αθλητής θα αγωνιστεί στα 92 kg Νέων. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισίδωρος Κεφαλληνός έχει γεννηθεί το 2004 στην Κέρκυρα, ασχολήθηκε με την πυγμαχία σε ηλικία 11 ετών (2015) ως αθλητής του ΠΑΟ Κέρκυρας, με προπονητή τον Χρήστο Μοσχάτ. Αναδείχτηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018-2019) πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων στην κατηγορία των 80 kg, ενώ το 2021 ήταν 5ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων. Τον προηγούμενο μήνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας του στο διεθνές τουρνουά ADRIATIC PEARL, που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού.

Ο ΠΑΟ Κέρκυρας με ανακοίνωση του εύχεται στην ελληνική αποστολή και ιδίως στον αθλητή του, καλή επιτυχία και να καταφέρει να σηκώσει ακόμα μία φορά την Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών.

Η Ελληνική αποστολή

ΝΕΟΙ
54 kg ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΛΗΣ
60 kg ΟΙΚΟΝOΜΟΥ ΣΤΈΦΑΝΟΣ
63,5 kg ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
67 kg ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
71 kg ΚΑΡΑΪΤΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
80 kg ΤΣΑΜΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
92 kg ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

ΝΕΑΝΙΔΑ
52 kg ΧΟΛΙΔΗ ΕΛΕΝΗ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!