Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γ. Νοταρόπουλος εκλέχτηκε Γ.Γ. του Σ.Ε.Π. Κωπηλασίας

Ο κερκυραίος καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Νοταρόπουλος, ο οποίος για 32 χρόνια υπήρξε προπονητής του τμήματος κωπηλασίας στο ΝΑΟΚ, εξελέγη Γενικός Γραμματέας στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας.

Μάλιστα, ο ίδιος εξελέγη και εκπρόσωπος των Προπονητών στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου & εξελεγκτικής επιτροπής  του νεοσύστατου Συνδέσμου πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στις 14 Δεκεμβρίου 2022 και ψήφισαν τα ιδρυτικά του μέλη.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2022 το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Η ΣΥΝΘΕΣΗ του Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΙΤΣΙΟΣ ΔΑΝΙΗΛ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΛΙΓΓΕΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΕΛΗ:ΛΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΓΚΑΡΟΣ ΜΑΝΘΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΕΡΜΕΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΣΑΛΟΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΜΟΣΧΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ & ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Αναβάθμιση & εξέλιξη των προπονητών κωπηλασίας

Όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή προς τους κωπηλατικούς Ομίλους: Το σωματείο αποτελεί στην ουσία επαγγελματικό σύλλογο, του οποίου ένας από τους σκοπούς είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποί του να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις ενέργειες, αποφάσεις κ.α., που αφορούν τους προπονητές κωπηλασίας και να λαμβάνουν άμεσα γνώση των εξελίξεων γύρω από το άθλημα της κωπηλασίας, ούτως ώστε να προασπίζονται τα συμφέροντα των μελών του όσον αφορά την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας τους κ.α. Στην επιστολή τονίζεται ότι : Η πρωτοβουλία αυτή είναι κίνηση καλής συνεργασίας για την αναβάθμιση και την εξέλιξη του επαγγέλματος προπονητή κωπηλασίας καθώς επίσης την επιμόρφωση και την προστασία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης επισημαίνεται  πως οι σωματειακοί προπονητές κωπηλασίας και εν γένει τα σωματεία είναι ο θεμελιώδης λίθος του αθλήματος. Και μία τέτοια κίνηση θα αναβαθμίσει τον ρόλο τους και θα τους ικανοποιήσει ηθικά, καθώς θα νιώθουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε διαδικασίες, που τους αφορούν. Με αυτόν τον τρόπο και οι ίδιοι οι προπονητές θα μπορέσουν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην τροφοδότηση της Εθνικής μας ομάδας με αθλητές καθώς θα ιδρυθεί ένας εποικοδομητικός κύκλος συνεργασίας.

Γ. ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλή Αρχή!

Ο Γιώργος Νοταρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  Κ Α Λ Η Α Ρ Χ Η !  Μεγάλη η Τιμή και η Χαρά η εκλογή μου στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας σαν Γενικός Γραμματέας καθώς και Εκπρόσωπος των Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας στην Κωπηλατική  μας Ομοσπονδία! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας! Η Αγάπη για το Άθλημα, μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς!Εύχομαι απο Καρδιάς σε όλους Καλές Γιορτές!

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!