Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Πυγμαχική Ημέρα

Ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας (ΠΑΟΚ) διοργάνωσε για 5η φορά φέτος την Χριστουγεννιάτικη Πυγμαχική Ημέρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022  στο ΕΑΚΚ και κατά την διάρκειά της  έγιναν αγώνες επίδειξης από τους αθλητές-τριες της Ακαδημίας του Ομίλου καθώς και βραβεύσεις προσώπων για την προσφορά τους στο σωματείο. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για άλλη μια χρόνια η 5η Χριστουγεννιάτικη πυγμαχική μέρα που έχει γίνει θεσμός στο νησί, την οποία διοργανώνει ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος της Κέρκυρας κάθε χρόνο μέσα σε πλήθος κόσμου στο εθνικό αθλητικό κέντρο. 

Ο προπονητής του συλλόγου Μοσχάτ Χρήστος αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή πρόοδο και επιτυχίες για το νέο έτος και στην συνέχεια ευχαρίστησε τον ιατρό  Αργίτη Πέτρο  για την πολύτιμη βοήθεια του.Ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά για το καλό του αθλήματος συνδυάζοντας  το πνεύμα των Χριστουγέννων με το άθλημα δήλωσε το μέλος του Δ.Σ Κεφαλληνός Σπύρος. 

Ο προπονητης  Μοσχάτ Χρήστος  βράβευσε με την σειρά του έναν μαχητή της ζωής, τον αθλητή Σωτήρη Νικολούζο για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Επίσης ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι αποκλειστικά για τους μικρούς μας πυγμάχους ενώ επεσήμανε ότι η συμμετοχή του Ισίδωρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας καθώς και όσοι μας βοήθησαν ηθικά αλλά και οικονομικά θα αναφερθούν και θα βραβευτούν παρά την έκκληση τους να κρατήσουν την ανωνυμία τους σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το νέο έτος. 

Τέλος την παράσταση έκλεψαν οι μικροί πρωταθλητές οι οποίοι με την επίδειξή τους, προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!