Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κ. Mιχαλάκης: Θα βγούμε υγιείς & θα πανηγυρίσουμε άνοδο

Ο Κώστας Μιχαλάκης, είχε θητεύσει δύο χρόνια ως βοηθός προπονητής στην Ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, πέρυσι ήταν προπονητής των Ακαδημιών και φέτος βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση.

Να κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φαίακα, φιλοδοξώντας να την οδηγήσει στα σαλόνια της μεγάλης εθνικής κατηγορίας. Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2, η κλήρωση του οποίου θα είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα, αλλά την ανέστειλε το lockdown. Η «ΚΣ» είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον 29χρονο κόουτς για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος και η ομάδα του τις σημερινές συνθήκες.

Το πρωτάθλημα θα γίνει & θα διεκδικήσουμε άνοδο

Ο Κώστας Μιχαλάκης το περασμένο καλοκαίρι, όταν το γυναικείο χάντμπολ του Φαίακα βρέθηκε χωρίς προπονητή, μετά την αποχώρηση της Γεωργίας Μπίμπα, δέχτηκε την πρόταση από τη διοίκηση να αναλάβει την ομάδα. Ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόκληση να κάνει καινούρια αρχή στον πρωτόγνωρο γι αυτόν χώρο, αφού μέχρι τότε είχε ασχοληθεί μόνο με ανδρικά τμήματα. Σε αυτή την προσπάθεια έχει συνεργάτη τον πρώην αρχηγό της ανδρικής ομάδας Μάκη Βάγια και όπως λέει ο ίδιος: “ Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί με την τεράστια εμπειρία του και την αστείρευτη αγάπη του για την ομάδα θα είναι δίπλα μου την φετινή χρόνια σε αυτό το νέο πλάνο αναγέννησης του Γυναικείου τμήματος». Ο Κώστας Μιχαλάκης αισιοδοξεί ότι «το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Μπορεί τον Φεβρουάριο, ίσως τον Μάρτιο, αλλά πάντως θα ξεκινήσει. Και μάλιστα με δεδομένη την εμπειρία των παρελθόντων χρόνων, πόσο μάλλον τη φετινή σεζόν με τις ιδιαιτερότητες, η διάρκειά του δεν θα ξεπεράσει τους δύο μήνες και θα ολοκληρωθεί γρήγορα». Ο κόουτς επισημαίνει ότι «η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος και οι ειδικές συνθήκες, που επικρατούν δεν αλλάζουν το στόχο μας, που είναι η διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία».

Τώρα έχουμε ειδικό πρόγραμμα

Ο Κώστας Μιχαλάκης ενημερώνει ότι το ρόστερ της ομάδας έχει συμπληρωθεί από καιρό και στηρίζεται σε κερκυραϊκό δυναμικό. Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο και από τις αρχές Νοεμβρίου, που επιβλήθηκε το lockdown, οι προπονήσεις συνεχίζονται διαδικτυακά 3 ώρες την εβδομάδα. Ενώ, οι αθλήτριες ακολουθούν επιπλέον και το ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα για ώμους-χέρια και πόδια καθώς και φυσικής κατάστασης, που περιλαμβάνει ατομικό τρέξιμο και ποδήλατο.

Υγεία σε όλους & να επιστρέψουμε σε δράση
Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, ο Κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε και ευχήθηκε «Να περάσει το συντομότερο, να είναι ο κόσμος υγιής και να επιστρέψουμε γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζουμε όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, γιατί θα θέλαμε τν παρουσία των φίλων της ομάδας, ώστε αφ΄ενός να βλέπουν το ποιοτικό χάντμπολ, που ευελπιστούμε ότι θα παίξουμε και παράλληλα να μας εμψυχώσει για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Α1».

Ο Κώστας Μιχαλάκης
Γεννημένος το 1991 στην Κέρκυρα. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών Φαίακα, ξεκίνησε να παίζει Handball από το 2000 έως και το 2009 όπου και έφυγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και πέρυσι επέστρεψε μόνιμα στο νησί και ανέλαβε προπονητής Ακαδημιών του Φαίακα. Καθόλη τη διάρκεια των σπουδών του ήταν ο κοντινότερος συνεργάτης του Νίκου Ριγανά στον πάγκο της αντρικής ομάδας και πηγαινοέρχονταν συνεχώς Θεσσαλονίκη /Κέρκυρα μέχρις ότου επιτεύχθηκε το όνειρο της Α1 Handball. Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με Πτυχιακή Διατριβή: ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ και ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣ και βαθμός Άριστα(10). Πτυχιούχος Α-ΤΕΙΘ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Πτυχιακή Διατριβή : Φυσιοθεραπευτική Αντιμετώπιση Σε Βλάβη SLAP (Ρήξη του άνω επιχείλιου χόνδρου) και βαθμός Άριστα (10). Απόφοιτος της σχολής ΜP BALATSINOS Fitness Consulting με Διεθνείς Πιστοποιήσεις και Εξειδικεύσεις αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Παιδείας.

Το ρόστερ
Προπονητής: Κώστας Μιχαλάκης. Συνεργάτης: Μάκης Βάγιας. Έφορος: Θεόδωρος Μάστορας. Αθλήτριες: Κοντούλη Αλεξάνδρα, Ραϋμόνδη Αλεξάνδρα, Ιωάννου Νικολέττα, Ντάλλα Ευανθία, Βάπτισμα Ίριδα, Μάμαλου Έφη, Σουρβίνου Κατερίνα, Μπατσούλη Ιωάννα, Μπλίζου Στεφανία, Σκουρτάι Αμαρυλίς, Γραμμένου Μαριάντα, Παπαδάτου Ελπίδα, Μάστορα Κατερίνα, Τραγαράκη Ελένη, Γεωργία Μπίμπα, Σοφία Κακαρούγκα, Ιωάννα Καραγκιοζίδου, Δουμπού Μυρτώ, Έρι Κομιανού, Έφη Βλαχοπούλου, Ιμέρ Ιωάννα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!