Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μετά απο 9 χρόνια αγώνας shotgun απο τον “ΚΡΟΤΟ” Kέρκυρας

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Κέρκυρας “ΚΡΟΤΟΣ” το πρωί της  περασμένης Κυριακής (6/3/22) διοργάνωσε στο σκoπευτήριό του, για πρώτη φορά μετά απο εννέα χρόνια αγώνα  shotgun.

Στον αγώνα IPSC (Πρακτική Σκοποβολή) Λειόκανων όπλων, ο οποίος ήταν level 1, συμμετείχαν 18 αθλητές, μεταξύ των οποίων και δύο από σκοπευτικά σωματεία εκτός Κέρκυρας.

Στις τρεις κατηγορίες του αγώνα νικητές αναδείχτηκαν: Βασίλης Μίτσουλης στην κατηγορία OPEN, Χρήστος Καλαμάρας στην κατηγορία STANDARD MANYAL & Δημήτρης Καζαμίας στην κατηγορία STANDARD. Την διοργάνωση των αγώνων σχολίασε ο “ΚΡΟΤΟΣ” ως εξής: ‘’Αγώνας shotgun μετά από 9 χρόνια στον ΚΡΟΤΟ. Το ευχαριστηθήκαμε  και περάσαμε τέλεια με φίλους και αθλητές εντός και εκτός Κέρκυρας. Ελπίζουμε το αγώνισμα του shotgun να συνεχίζει να ανεβαίνει και υποσχόμαστε να το στηρίζουμε. Συγχαρητήρια στους νικητές”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!