Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δεν δέχονται τη στέγαση των παιδιών τους σε προκάτ αίθουσα στο νηπιαγωγείο Κοντοκαλίου

Δεν δέχονται τη μεταφορά των παιδιών τους σε αίθουσες προκάτ οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου.

Οπως γνωστοποίησαν με σχετική τους ανακοίνωση:

Απόφαση Συνέλευσης Γονέων Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου 10.9.21

Tην Παρασκευή 10/9 , οι αγανακτισμένοι , λόγω της αδράνειας και της αναποτελεσματικότητας των τοπικών αρχών, γονείς των παιδιών που καλούνται να παρακολουθήσουν την προσχολική τους εκπαίδευση στο νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου τη φετινή σχολική χρονιά πραγματοποίησαν συνέλευση και  αποφάσισαν :

  • Να μην δεχτούν τη μεταφορά του νηπιαγωγείου σε αίθουσες προκάτ-κοντέινερ θεωρώντας απαράδεκτο το 2021 τα παιδιά να στοιβάζονται σε ανθυγιεινά κλουβιά  όπου και αν αυτά τοποθετηθούν.
  • Να προσέλθουν τη Δευτέρα 13/09/2021 στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που στεγάζεται τα τελευταία χρόνια το νηπιαγωγείο με τα παιδιά τους ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι κατά πόσο το κτήριο έχει συντηρηθεί και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές από τη στιγμή που ελάχιστες ενέργειες έχουν γίνει από τους υπευθύνους έως και σήμερα ενώ γνώριζαν ότι η έναρξη τουλάχιστον την νέας χρονιάς θα γινόταν εκεί.
  • Να μην στείλουν τα παιδιά τους σχολείο αν κρίνουν ότι το κτήριο είναι ακατάλληλο μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως  και να προβούν σε άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις έως ότου αυτό συμβεί.

Διεκδικούμε την άμεση έναρξη των εργασιών  του νέου σχολικού συγκροτήματος για το οποίο οι τοπικές αρχές έχουν δεσμευτεί!

*φωτο αρχείου

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!