Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Δεν θα λειτουργήσουν 40 σχολεία στην Ήπειρο

Είκοσι πέντε νηπιαγωγείο και 15 δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν κατά το νέο σχολικό έτος καθώς δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών ή δεν υπάρχει καθόλου μαθητικό δυναμικό.

Η σχετική απόφαση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Τα νηπιαγωγεία τα οποία κλείνουν είναι: Κεραματών, Κυψέλης, Λουτρότοπου, Πέτρας και Ροδαυγής στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Γκρίκας, Καρβουναρίου, Κεστρίνης και Μαζαρακιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, Αβγού, Ασβεστοχωρίου, Βωβούσας, Βοτονοσίου, Διστράτου, Επισκοπικού, Ηλιόκαλης, Κεφαλοχωρίου, Νήσου, Περιβλέπτου, και Τσεπελόβου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, Αρχαγγέλου, Βαλανιδορράχης, Βουβοποτάμου και 1ο Ειδικό στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Τα Δημοτικά Σχολεία που κλείνουν είναι: Κομμένου, Παλαιοκάτουνου στην Άρτα, Γκρίκας- Ψάκας, Κεστρίνης και Μαζαρακιάς στη Θεσπρωτία, 25ο, Ασβεστοχωρίου, Κεφαλοχωρίου, Κοντινών, Άνω Λαψίστας, Ματσουκίου, Πλατανούσας, Ποταμιάς Κουκλεσίου και Τσεπελόβου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!