Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης 56,69 % και Αχτσιόγλου 43,31 % στο 75% των ψήφων

Ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται στην εκτίμηση ψήφου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με 56,69 % έναντι 43,31 % που συγκεντρώνει η Έφη Αχτσιόγλου στο 75% των ψήφων.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης της ψηφοφορίας για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πιθανότερος νικητής των εκλογών καθώς στο επιτελείο του εκτιμούν πως οι νέοι ψηφοφόροι που πήγαν και ψήφισαν σήμερα δεν μπορούν να ανατρέψουν εύκολα το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής.

Μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες η συμμετοχή έφτασε τις 133.261 στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

 

Διαβάστε ακόμη:

 👉Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά η Αχτσιόγλου στον Βορρά – Τα αποτελέσματα

👉Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελέσματα στην Κέρκυρα σε Νότο και πόλη 

👉Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν 133.261

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!