Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος προτού ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα. 

Η Εφη Αχτσιόγλου μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη στη μάχη για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου λίγο πριν από τις 23:20.

Εκεί την υποδέχθηκαν ψηφοφόροι της με συνθήματα και εκείνη χαμογελαστή ύψωσε την αριστερή γροθιά πριν κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ενώ συγκεντρωμένοι ψηφοφόροι της φώναζαν «Αγώνας πίστη ανατροπή. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή», η Εφη Αχτσιόγλου δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς. Εστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρόν για να δώσει τις μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε αντιπολίτευση στη ΝΔ και να δώσουμε προοπτική στους πολίτες.
Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν ήταν η μεγαλύερη τιμή της ζωής μου.
Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, αλλά και την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο που έδειξε υπομονή και να του υποσχεθώ ότι από αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

 

Διαβάστε ακόμη:

👉Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης 56,69 % και Αχτσιόγλου 43,31 % στο 75% των ψήφων

👉Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελέσματα στην Κέρκυρα σε Νότο και πόλη

👉Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά η Αχτσιόγλου στον Βορρά – Τα αποτελέσματα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!