Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δεσμεύσεις Ζαχαράκη για επέκταση ΙΕΚ Τουρισμού σε Βόρεια & Νότια Κέρκυρα

“Με τις δεσμεύσεις μεταξύ άλλων ότι το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας όχι μόνο δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται και επεκτείνεται η δραστηριότητα του στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας και ότι ολοκληρώνεται η μελέτη και χρηματοδότηση του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Βόρειας Κέρκυρας τους Βελονάδες έκλεισαν οι εργασίες τηλεδιάσκεψης με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανου Γκίκα, με αφορμή την επανεκκίνηση του Τουρισμού και στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης μαζί με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού αλλά και εκπροσώπους τοπικών φορέων”.

Όπως ακόμα ενημερώνει ο δήμος βορρά: Παράλληλα ,τέθηκαν θέματα και προβληματισμοί από τους συμμετέχοντες τόσο σε ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό, εξελίξεις, υγειονομικά πρωτόκολλα κ.λ.π. όσο και σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την Κέρκυρα και αφορούν στις υποδομές, ύδρευση , οδικό δίκτυο, κ.α., τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης προκειμένου η Κέρκυρα να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των πολιτών της όσο και των επισκεπτών της.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Υφυπουργό τόσο για την επέκταση της δραστηριότητας του ΙΕΚ Τουρισμού και στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας όσο και για την καθοριστική συμβολή της στο θέμα της ίδρυσης του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Βόρειας Κέρκυρας , όταν εκείνη ήταν υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων , θέμα το οποίο χειρίζεται και συνεχίζει η συνεργάτιδα της κ. Δουβατζή .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!