Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δήλωση Στ. Γκίκα για τον βανδαλισμό των γραφείων της ΝΔ

Η Δήλωση του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Στέφανου Γκίκα με αφορμή τον βανδαλισμό από αγνώστους των γραφείων του Κόμματος στην Κέρκυρα:

«Η επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα είναι απόλυτα καταδικαστέα και αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας μας. Καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να μας φιμώσει. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό της έργο υπηρετώντας τους πολίτες και τιμώντας την ψήφο τους.

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι όταν έλθει η ώρα των εκλογών, ο Ελληνικός λαός θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!