Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δημαιρεσίες Δήμου Παξών: Ξανά ομόφωνα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Βούλα Απέργη

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν δημαιρεσίες στο Δήμο Παξών. Στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης, το σώμα εξέλεξε προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και Οικονομική Επιτροπή. Στο δημοτικό Συμβουλίου εκλέχθηκε εκ νέου πρόεδρος του σώματος η Βούλα Απέργη μετά από πρόταση του Δήμαρχου και η εκλογή ήταν ομόφωνη.

 

Τα αποτελέσματα

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Βούλα Απέργη με 13 ψήφους (σ.σ. απόντα τέσσερα μέλη)

Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Σαρκαβάζης (12 ψήφοι) «Πορεία στο Μέλλον»

Γραμματέας:  Αντώνης Αργυρός (13 ψήφοι) « Αλλαγή και Ανάπτυξη

 

Οικονομική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δήμαρχος Σπύρος Βλαχόπουλος

Αντιπρόεδρος: Αρσένης Λέκκας

Τακτικά μέλη

Από την πλειοψηφούσα παράταξη: Χρήστος Βλαχόπουλος, Παντελής Κουβάς και Φαναριώτης Γεράσιμος

«Πορεία προς το Μέλλον»: Αθανάσιος  Κάγκας

«Αλλαγή και Ανάπτυξη»: Αρώνης Σπύρος

 

Αναπληρωματικά μέλη

Εμμανουηλ Βλαχοπουλος , Μαγδαληνή Κάφυρη, Βλαχοπουλου Αθηνά , Σαρκαβάζης Σωτήρης (Πορεία στο Μέλλον) και Αντίοχος Κωνσταντίνος (Αλλαγή και Ανάπτυξη)

 

Η Δήλωση της προέδρου Β. Απέργη

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η δια ζώσης ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παξών, για εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Οικονομικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση, επικυρώθηκε εκ νέου από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων μετά από την εκ νέου πρόταση του δημάρχου Σπύρου Βλαχόπουλου, η εκλογή μου για το δεύτερο μισό της τρέχουσας θητείας , ως πρόεδρος του σώματος, η οποία συμπίπτει με τα 20 συνεχόμενα  χρόνια που συμπληρώνω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρωτίστως επιθυμώ να ευχαριστήσω δημοσίως τον δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, να με προτείνει ξανά για το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων  ξεχωριστά, οι οποίοι ομόφωνα με εξέλεξαν να υπηρετήσω τους Παξούς, από τη θέση του προέδρου του σώματος, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, την διαφάνεια με την οποία ασκώ τα καθήκοντά μου.

Η τιμή που μου έκαναν συνολικά όλοι οι σύμβουλοι είναι μεγάλη και αντίστοιχη με την ευθύνη που έχω απέναντι στους ίδιους αλλά και στους Παξινούς.

Δηλώνω πως θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων και θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου με διαφάνεια, βάσει των Αρχών της Δημοκρατίας, της Νομιμότητας και της ισοτιμίας. Διαβεβαιώνω πως θα έχουμε άψογη συνεργασία τόσο εγώ προσωπικά όσο και το προεδρείο  στο σύνολό του, με τους δημοτικούς μας συμβούλους, με γνώμονα την διαρκή εξέλιξη του νησιού μας και των Παξινών, καθώς αυτά που μας ενώνουν για τον τόπο μας, είναι περισσότερα από αυτά που μας «χωρίζουν» ενώ ευελπιστώ σε μια γόνιμη αντιπολίτευση.

Ελπίζω σε μια παραγωγική διετία και το 2022 να είναι καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Προέχουν πάντα οι Παξοί και οι Παξινοί

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

*Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” που κυκλοφορεί (12/01/22)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!