Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διάλεξη: «Το φλέγον θέμα της υπογεννητικότητας στη σύγχρονη Ελλάδα»

Η Διοικητική Επιτροπή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας διοργανώνει διάλεξη της Μαιευτήρος Χειρ. Γυναικολόγου, Διδάκτορος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Όλγας Κουρή – Καλλέργη με θέμα: «Το φλέγον θέμα της υπογεννητικότητας στη σύγχρονη Ελλάδα»

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση στο κανάλι της Αναγνωστικής στο YouTube: https://www.youtube.com/@CorfuReadingSociety
Η Όλγα Κουρή – Καλλέργη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Τελείωσε την ειδικότητά μαιευτικής και γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο II της Ρώμης και έκανε μετεκπαίδευση στην εμβρυομητρική ιατρική στο Winthrop University Hospital της Νέας Υόρκης. Εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία – Χωρίς ρεύμα περιοχές

Συνεργάστηκε έως το 1997 με τα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ και από το 1997 έως σήμερα, συνεργάζεται με το μαιευτήριο Ιασώ. Είναι μέλος της Maternal Fetal Foundation-Kings College του Λονδίνου (ID 15603) και ιδρυτικό μέλος της Axion Hellas.

 

 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!