Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διήμερη αποστολή Υγειονομικού Προσωπικού στους Παξούς

Η Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, κα Μαυροπούλου Καββαδία Σοφία, μετά από πολλά αιτήματα ασφαλισμένων και αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παραμεθορίων και απομακρυσμένων νησιών μας για την λήψη υπηρεσιών Υγείας, αποφάσισε σε συνεργασία με τον Συντονιστή του Κ.Υ. Παξών, κο Κάντα Μιχάλη, να πραγματοποιηθεί διήμερη αποστολή Υγειονομικού Προσωπικού στο νησί των Παξών την Παρασκευή 23/7/2021 και το Σάββατο 24/7/2021.

“Οι ειδικότητες που θα συμμετέχουν σε πρώτη φάση στην δράση αυτή, είναι μίας Νευρολόγου, της κας Μαυροφόρου Πασχαλίδη Ευαγγελίας, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε χρόνιους νευρολογικούς πάσχοντες και μίας Μαίας, της κας Γιούργα Ειρήνης, για την λήψη επιχρισμάτων για TEST PAP από τις γυναίκες του νησιού, ειδικότητες, για τις οποίες, οι κάτοικοι των Παξών αλλά και οι τουρίστες που διαμένουν εκεί, υποχρεούνται να ταξιδέψουν μέχρι την Κέρκυρα.

Συναισθανόμενοι την ευθύνη αλλά και λόγω του επαγγελματισμού που μας διακατέχει, με μεγάλη μας χαρά, σας γνωστοποιούμε ότι το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας και με την συμβολή της 6ης ΥΠΕ, θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τις υγειονομικές του δράσεις, όπου διαπιστώνονται ελλείψεις και δυσκολίες σε θέματα υγείας και είναι εφικτή η προσφορά μας για το κοινό καλό όλων” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του ΚΥ Κέρκυρας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!