Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή εκστρατεία να παραμείνει ο γυναικολόγος Ν. Πολύζος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μια διαδικτυακή εκστρατεία υπό τη μορφή ψηφίσματος προκειμένου μα συγκεντρωθούν υπογραφές ως μέσω διαμαρτυρίας για να μην αποχωρήσει με τη λήξη της σύμβασης του από το Νοσοκομείο Κέρκυρας ο γυναικολόγος Νίκος Πολυζος, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες.

Ψηφίστε εδώ

Το ψήφισμα αναφέρει τα εξής:

Στις 26 Απριλίου 2020 η σύμβαση εργασίας του γυναικολόγου Νίκου Πολύζου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, λήγει! Την πόρτα της εξόδου θα δουν όμως  και δυο ακόμα συνάδελφοι του ,της ίδιας κλινικής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η κλινική να μείνει «γυμνή» ! Οι μέλλουσες μαμάδες του νησιού αλλά και γυναίκες με σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που έχουν βρει την στήριξη και την βοήθεια  στο πρόσωπο του εξαίρετου επιστήμονα Νίκου Πολύζου θα μείνουν ξεκρέμαστες! Αφιερωσε λίγο χρόνο στο ψήφισμα αυτό και συνέβαλε και εσυ στο να παραμείνει στην θέση του ο Νίκος Πολυζος !
Η κυβέρνηση και η νέα διοίκηση του Νοσοκομειου Κέρκυρας πρέπει να ακούσουν το αίτημα  μας και να διατηρήσουν τον γυναικολόγο αυτό στη θέση του, πριν γυρίσουμε χρόνια πίσω, τώρα που αυτή η κλινική έχει πάρει ζωή μετά από σκληρή δουλειά, κόπο και προσπάθεια ! 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!